Friday, January 1, 2010

TESTIMONIAL

REPEAT ORDER SEBAB TURUN 3KG

Dari facebook Hafiz Hamzah:

Otw to shah alam send 2nd tin SD2 kat member. Last week dia dh try n lost 3kg. Pastu bgegas pula ke damansara ada new customer nak try 2tin..HOT product! Siapa yg xnak slim tanpa perlu berlapar kan?

Slim Diet 2: Diet tanpa perlu berlapar! Makan!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TURUN 3KG DALAM MASA 3 HARI


Dari Facebook Rosdoni Nonie:

Hai frend...noni ada berita nak dikongsi bersama...ada kawan saya cuba sd2 dan sudah turun 3kg dalam masa 3 hari percubaan minum sd2...maknanya 1 kg 1 hari....sd2 ni memang terbukti,hebat dan berkesan kan....

Slim Diet 2: produk pelangsingan yang semulajadi, anda tidak perlu berlapar untuk slim!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TURUN 12KG DALAM MASA 16 HARI

Dari facebook Encik Sabri Sudi

"Terima sms dari customer SD2 saya yg pertama dari Radio SelangorFM, En Hiruan dari Sg Buloh..."En. Sabri, sebelum sya mula dengan produk SD2 ni, berat sya 135 kg. Semalam (Ahad, 31.01.10), sya dah timbang berat sya 123 kg. Maknanya turun 12 kg dalam masa 16 hari sahaja".

Slim Diet 2: Kadar penurunan berat badan 200-500g sehari.dijamin..!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4KG TURUN DALAM MASA 7HARI


lagi testimoni dari rakan-rakan Faccebook yang dah cuba Slim Diet II:

Normadzilla Bt Wan Bakar Day7: 75kg....dah turun 4kg!! Wow! Result cemerlang my hubby dlm masa seminggu berSDII...patut la jadi Best Seller kat New Zealand..mmg terbukti berkesan
.
6 hours ago via Mobile Web ·

Azman Hj Ani tetap turun walaupon ari2 makan daging...

Inn Erviena Zain zillaaaaa i turun 1kg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nur Eliza Ahmad huwaaa.. i nak try tapi menyusukan anak lagi...huhu

Fahruddin Jamli try ALPHA LIPID laa eliza.. my wife turun 10 kg dgn alpha lipid lepas bersalin..+ dia membnykkan lagi production susu badan..

Normadzilla Bt Wan Bakar inn...i rasa u dah turun more than 1kg laaa...coz u kan tak timbang masa 1st day u start berSDII hari tu..ntah2 dah 2 or 3kg!! :)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment

Post a Comment